Beschrijving
Kaasbruschetta
Bottoli begon zijn bakkersambacht in 1959 met een kleine bakkerij in Mantua aan een zijrivier van de Po. Sindsdien hebben veel familiehanden het ambachtelijke Italiaanse deeg gekneed en verwerkt tot de heerlijkste broodvarianten.
Door deze Bruschetta con Formaggio volgens het traditionele recept lang te laten rusten en langzaam in de oven te garen, wordt hij heerlijk bros en krokant. De rijke Italiaanse olijfolie en het kaasaroma geven de toast zijn speciale mediterrane smaak.
Serveer de Bruschetta con Formaggio puur met wat pesto of versier ze met onze parmaham met verse blaadjes basilicum en schijfjes augurk.
De Bruschetta Integrale zit verpakt in een zak van 150 gram en wordt per 14 stuks geleverd.
- Italiaanse hartige bruschetta Bruschetta Integrale
- Van tarwe- en moutmeel, 10% olijfolie, 1,3% rozemarijn, biergist, zeezout en natuurlijke aroma’s
- Per 14 zakken van elk 150 gram
- Leverancier: Bottoli