Wat goed is moet je koesteren; de Salame all’Aglio Toscano is een èchte, blijvende klassieker. De salamitraditie van Negrini gaat terug tot het jaar 1955 toen Angelo Negrini met de bereiding van fijne vleeswaren begon. Deze salami is dus doorspekt met traditie en ambacht. Medium grofgemalen biedt de kleine Salame all’Aglio uit Toscane een volle knoflooksmaak.
De Salame all’Aglio Toscano is een mooie knoflooksalami op smaak gemaakt met zeezout, peper, mediterrane kruiden en natuurlijk knoflook. Hij bestaat voor 100% uit mager varkensvlees gemengd met stukjes spek. De traditioneel bereide Salame all’Aglio Toscano is vooral lekker als antipasto of als hartige aanvulling op je pizza.
- Ambachtelijk bereide Toscaanse Salame all’Aglio
- Volle smaak van knoflook, zeezout, peper en mediterrane kruiden
- 125 gram
- Lactose- en glutenvrij
- Leverancier: Negrini