Antonio Mattei bakte voor het eerst het Cantucci koekje in het centrum van de Toscaanse stad Prato. Zijn oorspronkelijke winkel Fabbricante di Cantucci is daar nog steeds te vinden.
De Cantucci Mandorla Lunghi is een zoet amandelkoekje. Wij bieden jou verschillende smaken van de heerlijke cantucci koekjes.
Geef onze amandelkoekjes cantucci als traktatie bij je verse koffie of thee. In Toscane worden ze vaak gegeten bij de zoete dessertwijn Vin Santo.
- Italiaans amandelkoekje Cantucci Mandorla Lunghi
- Van tarwemeel, 21% amandelen, suiker, eieren, boter, glucose-fructosestroop, rijsmiddelen E503, E500 en E450, maïszetmeel, zeezout en natuurlijk vanillearoma
- Per verpakking 200 gram
- Leverancier: Dolcezze di Nanni
Ingrediënten
Tarwemeel, suiker, amandelen 21%, verse eieren, boter (melk)2%, glucose-fructosestroop, rijsmiddel: E503, rijsmiddel: (E450i, E500ii, maïszetmeel), zeezout, natuurlijk vanillearoma. Geproduceerd in een fabriek waar ook producten worden werkt met: soja, noten (amandelen, pistachenoten, hazelnoten en walnoten).
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g product
- Energie – 1842 kj / 438 kcal
- Eiwitten – 10.8 g
- Koolhydraten – 62 gr
- Waarvan suikers – 31 gr
- Vetten – 16 g
- Waarvan verzadigde vetzuren – 5.1 gr
- Vezels – 3.6 g
- Zout – 0.42 g